چگونه با بحران اقتصادی مقابله کنیم ؟ |بحران اقتصادی

بدون ديدگاه
 رکود یا بحران اقتصادی موقعیتی است که اکثر جوامع چه کوچک و چه بزرگ با آن مواجه هستند .بحران اقتصادی به مفهوم از دست رفتن موقعیت های اقتصادی و در نمتیجه کمبود بودجه است
بحران اقتصادی ممکن است در بازه ی جهانی باشد و یا در بازه ی اجتماعات کوچک و یا مربوط به منطقه ای خاص ،که این بحران منجر به آسیب های فراوانی می شود که بیشترین آسیب را قشر ضعیف جامعه متحمل می شوند .
از ویژگی های بارز بحران اقتصادی افزایش یافتن بیکاری و کاهش سرمایه گذاری هاست در چنین شرایطی اقتصاد جامعه به سمت پایین حرکت می کند و در نتیجه قیمت سهام و مسکن نیز کاهش پیدا می کند .
کسب و کار نیز ممکن است در معرض آسیب بحران قرار گیرد در این صورت با بی اعتمادی مردم مواجه هستیم در چنین شرایطی خرید و فروش کاهش پیدا می کند و ما با افت شدید بازار مواجه خواهیم شد .
حال سوال این است چگونه می توانیم با بحران اقتصادی که ممکن است کسب و کار ما و زندگی شخصی و اجتماعی ما را تحت تاثیر قرار دهد مقابله کنیم ؟
در این مقاله به این سوالات پاسخ خواهیم داد .

  • میزان بدهی های خود را مشخص کنید 

اکثر کمپانی ها در شرایط بحران اقتصادی اصلا توجهی به بدهی های خود ندارند شما به عنوان کسی که دارای کسب و کاری هستید باید لیست بدهی های خود را مشخص کنید و به فکر پرداخت آنها باشید .

بحران اقتصادی هم می تواند به کسب و کار شما لطمه بزند و هم به زندگی اجتماعی تان ،پس تا می توانید خود را از آسیب های احتمالی آن دور نگه دارید .

اگر در زندگی شخصی خود دچار بحران اقتصادی شده اید سعی کنید همه چیز را با آرامش حل کنید بدهی های خود را پرداخت کنید و به هیچ عنوان قرض نگیرید قرض گرفتن سبب می شود شما در مسائل مالی روز به روز ضعیف تر شوید .

  • در شرایط بحران اقتصادی با آگاهی وارد بازار سرمایه شوید 

دلیل شکست مالی بسیاری از افراد در شرایط بحران اقتصادی این است که کوکورانه وارد بازار سرمایه می شوند و ریسک های بزرگ و نسنجیده را انجام می دهند و سپس با شکست مواجه می شوند .

شما باید تمام جوانب امور را بسنجید ممکن است بخاطر یک انتخاب غلط کل سرمایه ی خود را از دست بدهید بنابراین سعی کنید با افراد خبره در این زمینه مشورت کنید و در مورد این بازار با علم و آگاهی اقدام کنید .

از تحلیل های درست تحلیل گران اقتصادی استفاده کنید و اجازه ندهید تحت تاثیر احساسات زود گذر قرار بگیرید زیرا برخی افراد ممکن است در این شرایط از آب گل آلود ماهی بگیرند و کلاه بزرگی سر شما بگذارند .

  • تبلیغات گسترده راهی برای مقابله با بحران اقتصادی 

شاید این برای شما غیر قابل باور به نظر برسد اما این موضوع حقیقت دارد که مردم برای خرید کالایی که به نظرشان خوب جلوه کند و از آن راضی باشند هزینه خواهند کرد .

شما با تبلیغات گسترده و تاثیر گذار می توانید احساسات مشتریان خود را درگیر کنید و از آنها بخواهید از بین چندین  برند از شما خرید کنند ،این هنر شماست که باعث می شود شما بتوانید در شرایط بحران اقتصادی باز بهترین باشید و بدرخشید .

تبلیغات خود را می توانید در فضای مجازی و یا در صفحات روزنامه ها گسترش دهید .تبلیغات ویدیویی بیشتر از هرنوع تبلیغی تاثیر گذار است و سبب می شود محصول شما زودتر به فروش برسد .

  • بحران اقتصادی را مدیریت کنید 

شما باید بتوانید بحران اقتصادی را مدیریت کنید شرایطی را تصور کنید که در آن دچار ورشکستگی شده اید و از در و دیوار برای شما بدبیاری به بار می آید در چنین شرایط باید بتوانید بر اعصاب خود مسلط شوید و کنترل امور را بدست بگیرید .

سعی کنید منطقی و با خونسردی تمام شرایط موجود را بررسی کنید و ببینید چگونه می توانید سرمایه ی از دست رفته ی خود را باز گردانید .

اگر می توانید وامی بگیرید تا بتوانید شرایط خود را بهتر کنید حتما این کار را انجام دهید .کسب و کار خود را سر و سامان بدهید .هزینه های اضافی را شناسایی کنید و آنها را حذف کنید .

گاهی ممکن است نیروی کار شما بر مشکلات شما بیفزاید شما نباید دچار احساسات شوید با آنها منطقی صحبت کنید و سعی کنید شرایط را به آنها توضیح دهید و آنها را توجیه کنید .

در صورت شناسایی هزینه های اضافی شما قدم بزرگی در راستای حل بحران اقتصادی برداشته اید .

 

بحران اقتصادی

  • برای مسائل مالی خود بودجه ی خاص مشخص کنید 

برای اینکه بتوانید با بحران اقتصادی مبارزه کنید باید برای مسائل خود بودجه ای را کنار بگذارید و براساس آن مسائل شرکت را حل و فصل کنید اگر شما بتوانید این بودجه را کنار بگذارید و بیشتر از آن خرج نکنید قطعا سوددهی شما افزایش پیدا می کند .

در این صورت شما می توانید از این سوددهی در راستای فعالیت های خلاقانه استفاده کنید و مثلا برای شرکت سهام خریداری کنید و از این طریق به کسب درآمد بپردازید .

 

  • برنامه ریزی مالی را جدی بگیرید 

اگر می خواهید با بحران اقتصادی مقابله کنید باید برنامه ریزی مالی را جدی بگیرید و سعی کنید همه چیز را طبق برنامه پیش ببرید .باید تمام هزینه ها و درآمدها را مشخص کنید .

زمانی که شما برنامه ریزی مالی انجام می دهید می توانید مدیریت همه ی امور را بدست بگیرید و اجازه نمی دهید چیزی شما را تحت تاثیر قرار دهد .

برنامه ریزی مالی برای حل مشکلات بسیار مفید واقع می شود زیرا شما می توانید طبق آن برنامه مشکلات خود را مدیریت کنید و به هر کدام بودجه ی خاصی را اختصاص دهید .

 

برای دیدن مطالب مرتبط بیشتر اینجا کلیک کنید

تهیه شده توسط گروه آموزشی و انگیزشی سلام رویا

 

نوشتن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.